museum-digitalВолинська область
CTRL + Y
ru
Ківерцівський краєзнавчий музей Декоративно-ужиткове мистецтво [1646]
Картина "Серветка на зеленому тлі" (Ківерцівський краєзнавчий музей CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: Ківерцівський краєзнавчий музей / Віталій Віжанський (CC BY-NC-SA)
1 / 2 Предыдущие<- Далее->

Картина "Серветка на зеленому тлі"

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Картина прямокутної форми, рамка виготовлена очевидно з дерева, пофарбована аерозольною фарбою у золотистий колір з темнуватим переходом.
У рамці розміщено тканину зеленого кольору, яка є тлом для серветки.
Серветка розміщена по центру на тканині і є основою картини.
Серветка білого кольору без пошкоджень, сплетена гачком вручну та наклеєна на тканину. Очевидно на серветці присутній флористичний сюжет, адже, зображення, яке є на виробі нагадує квіти і складається враження, ніби вони рухаються по колу.
Задня частина картини без пошкоджень. До рамки прикріплено матеріал, який допомагає закріпити зображення. Матеріал прикріплений до самої рамки є білого кольору, швидше за все це клейка стрічка і до нього прикріплена тверда картонка молочного забарвлення до якої і прикріплене наше зелене тло, а знизу у лівому кутку на картонці міститься напис простим сірим олівцем, але рік зазначено синьою ручкою: "Картина з серветки на зеленому тлі. Г.Міндер 2010". Також, під написом на клейкій стрічці стоїть печатка Ківерцівського краєзнавчого музею.

Авторка - Галина Міндер, село Звірів.

Рік виконання - 2010. Стан - без пошкоджень.

Передала Міндер Г.Д., с. Звірів.

Материал/Техника

Тканина, нитки/Ручне плетіння гачком

Размеры

17,2*23 см.

Ківерцівський краєзнавчий музей

Объекты из: Ківерцівський краєзнавчий музей

Ківерцівський краєзнавчий музей

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.