museum-digitalВолинська область
CTRL + Y
ru
Ківерцівський краєзнавчий музей Декоративно-ужиткове мистецтво [1661]
Пляшка декоративна (Ківерцівський краєзнавчий музей CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: Ківерцівський краєзнавчий музей / Віталій Віжанський (CC BY-NC-SA)
4 / 5 Предыдущие<- Далее->

Пляшка декоративна

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Посудина з темно зеленого скла, шийка завужена, пряма з невеликим розширенням до низу і з найбільш розширеним дном. Очевидно, це пляшка з-під алкоголю оскільки знизу помітно брендовану мітку.
Посудина, починаючи від шийки, обплетена кривою гілкою корінням невідомого дерева з природніми вставками, але плетіння присутнє не по всій пляшці і з відривом від самої посудини. На самій гілці присутнє стороннє невідоме тіло темно-коричневого кольору з маленькими отворами.
Ближче до дна, пляшка обмотана у декілька ліній находячи одна на одну нитками капучінового кольору, очевидно, це є нитки з мішковини і вони призначені не просто для декору, але й, щоб утримати гілку, на це вказує низ гілочки, яку тримає нитка.
Дно пляшки є увігнутим та проштампованим виробником і до нього прикріплено дві бірки білого кольору. Одна - це напис чорним маркером вручну: "Декоратив з гілкою". А друга - бірка Ківерцівського музею.
Цей виріб може бути використаний не лише в інтер'єрі, але й в побуті.

Авторка - Галина Міндер (село Звірів). 2009 рік.
Стан - без пошкоджень.
Дарунок Г.Ф. Міндер, с. Звірів.

Материал/Техника

Скло/дерево/нитки з мішковини/декорування

Размеры

32,5 см. (висота), діаметри: денця - 8,3 см., горлечка - 2,8 см.

Ківерцівський краєзнавчий музей

Объекты из: Ківерцівський краєзнавчий музей

Ківерцівський краєзнавчий музей

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.