museum-digitalВолинська область
CTRL + Y
ru
Ківерцівський краєзнавчий музей Декоративно-ужиткове мистецтво [1248]
Картина вишита "Квіти" (Ківерцівський краєзнавчий музей CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: Ківерцівський краєзнавчий музей / Віталій Віжанський (CC BY-NC-SA)
1 / 2 Предыдущие<- Далее->

Картина вишита "Квіти"

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Картина виконана у техніці "хрестик". Рамка виготовлена з дерева та пофарбована у вишневий колір, присутній декор, швидше за все вирізьблений декор срібного кольору по всій рамці, який нагадує хвилі, також, помітні потертості.
Тло на якому розміщена картина є сірого кольору. Зображення на тлі має флористичні мотиви. На передньому плані щільно розміщено три великі, пишні троянди різного кольору. Троянда, яка розміщена з лівого боку є насичено червоного кольору з багряними та чорними вставками. Вище над червоною трояндою у правий бік направлена світло-рожева троянда з насичено-рожевими та багряними вставками. А вже внизу під рожевою розташована троянда багряного кольору із світло-рожевими та чорними вставками. Ці три великі квітки оточені дрібними квітами, які нагадують фіалки, синього кольору із жовтою серединкою. Також від кожної квітки відходять листочки зеленого кольору у поєднанні зі світлими тонами. По краях розміщені рожеві бруньки квітів.
На задній частині картини помітно фанеру до якої прикріплено зображення, а зайва тканина стягнута нитками. Рамка ззаду у хорошому стані та є сліди вишневої фарби.

Автор: невідомий.
Рік створення: перша половина XX ст.
Передано: Громик Г.П., село Липне.

Материал/Техника

Тканина/Вишивка

Размеры

47*64 см.

Ківерцівський краєзнавчий музей

Объекты из: Ківерцівський краєзнавчий музей

Ківерцівський краєзнавчий музей

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.